Partnereink

Dimenzió EP beolvad az MKB-Pannónia EÖP-be
2017.12.28.

A Dimenzió Egészség- és Önsegélyezõ Pénztár 2018. január 1. nappal beolvad az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyezõ Pénztárba.

A Generali Egészség- és Önsegélyezõ Pénztár mûködését az átalakulás nem érinti, és a Generali Egészség- és Önsegélyezõ Pénztár szerzõdései továbbra is érvényesek és hatályosak.

A Dimenzió Egészségpénztár által kiadott egészségpénztári kártyákat tagjaik utoljára 2017.12.31. 23:59 óráig használhatják.

A Dimenzió Egészség- és Önsegélyezõ Pénztárral kötött Egészségpénztári szolgáltatói és kártyaelfogadói szerzõdésük továbbra is érvényben marad annak érdekében, hogy a beolvadást megelõzõ idõszakról kiállított számláik elszámolásra kerülhessenek.

Amennyiben eddig postai úton továbbították számláikat, úgy kérjük, hogy a 2017.12.31-ig történt Dimenzió egészségkártyás vásárlásokról továbbra is Pénztárunknak küldjék (Generali Egészség- és Önsegélyezõ Pénztár – Budapest 1930) a Dimenzió Egészségpénztár nevére és címére kiállított számlákat.

A Generali Egészség- és Önsegélyezõ Pénztárral megkötött Elektronikus számla szolgáltatási szerzõdésük továbbra is hatályban marad, így a Dimenzió Egészség- és Önsegélyezõ Pénztár részére év végén vagy esetlegesen pótlólag kiállított számláikat még 2018. elsõ hónapjaiban is továbbíthatják. A többi pénztár esetében a számlák továbbítását a korábbi igényeiknek megfelelõen, változatlanul végezzük.

A Dimenzió Egészség- és Önsegélyezõ Pénztár az utolsó utalást 2017.12.27-én teljesítette, ezt követõen az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyezõ Pénztár egyenlíti ki számláikat.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Dimenzió Egészség- és Önsegélyezõ Pénztár beolvadása miatt a Generali Egészség- és Önsegélyezõ Pénztárral kötött Kártyaelfogadói szerzõdés 3. számú melléklete 2018.01.01-tõl módosul, melyet a www.generalikartya.hu weboldalról tölthetnek le. A szerzõdés minden további része változatlan formában marad hatályban.

A fentiekkel kapcsolatos kérdéseik esetén a Generali Egészség- és Önsegélyezõ Pénztár valamint az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyezõ Pénztár munkatársai az alábbi elérhetõségeken állnak szíves rendelkezésükre:

Generali Egészség- és Önsegélyezõ Pénztár:

Telefon: (1) 452 5444
Fax: (1) 452 3570
E-mail: epszolgaltato.hu@generali.com

MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyezõ Pénztár:

Telefon: (1) 268-7322
Fax: (1) 268-7002
E-mail: szolgaltato@mkbep.hu
Honlap: www.mkbep.hu

Üdvözlettel:

Generali Egészség- és Önsegélyezõ Pénztár



<< Vissza a hírek listába




Új szolgáltatók

Napsugár Gyógyszertár

3 Csepp Kft.

Aranykakukk Gyógyszertár

Femcare Opera

FM Radiológiai Központ

Audika Halláscentrum

Audika Halláscentrum

Audika Halláscentrum

Audika Halláscentrum

Audika Halláscentrum (Audiológia)





Partnereink