Partnereink

Bemutatkozás

A Generali Egészségpénztár 2002-es megalakulása óta a társadalombiztosítás által nem, vagy csak részben támogatott ellátásokat pótolva illetve azokat kiegészítve, az egészség védelmét elõsegítõ ellátásokat hivatott szervezni, finanszírozni. A pénztár célja az egészséges életmód kultúrájának terjesztése, ezen keresztül a tagoknak olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek az egész család egészségmegõrzését, betegségmegelõzését illetve a betegséggel kapcsolatos kiadások csökkentését szolgálják.

Tovább bõvítve a tudatos öngondoskodás lehetõségét tagjaink részére 2016-tól az önsegélyezõ pénztári szolgáltatásokat is felvettük a választható lehetõségek közé, így nevünk Generali Egészség- és Önsegélyezõ Pénztárra változott.

2017-tõl elindítottuk kártyaközpontunkat, ahol 20 000 saját kártyabirtokos pénztártag számára biztosítjuk a kártyaelfogadás lehetõségét országszerte közel 6000 partnerünknél. Kapcsolatban állunk a Magyarországon mûködõ legnagyobb bankokkal és POS üzemeltetõ hálózatokkal tagjaink minél szélesebb körû kiszolgálása érdekében.

Partnereink körében egyre népszerûbb elektronikus számlarendszerünk, melynek segítségével 10 egészségpénztár felé továbbíthatják számláikat. Kizárólagos elektronikus számlakibocsátást végzünk saját pénztárunk részére, valamint a piacon egyedülállóként biztosítunk lehetõséget a Patika Egészségpénztár, az Új Pillér Egészségpénztár és az Izys Önsegélyezõ Pénztár részére elektronikus úton történõ számlatovábbításra.

Ügyfeleink a számlaadatok jelentõs részét webszervíz segítségével küldik tovább rendszerünkbe, így komoly tapasztalatokkal rendelkezünk patikai rendszergazdák és SAP rendszerbõl érkezõ számlaadatok kapcsán is. Gondoltunk azonban a kisebb vállalkozásokra is: kifejezetten egészségpénztári számlázásra kifejlesztett szoftverünk segítségével õk is élhetnek az elektronikus számlázás lehetõségével, az egyszerû és gyors pénztári elszámolás érdekében.

 



Kapcsolódó cikkek:

- Elektronikus Számla Rendszer

Kapcsolódó letöltések:

EPeR felhasználói leírás (0 Kbyte)




Új szolgáltatók

Kidsvital Gyermekorvosi Központ

Brill Optika

Napsugár Gyógyszertár

3 Csepp Kft.

Aranykakukk Gyógyszertár

Femcare Opera

FM Radiológiai Központ

Audika Halláscentrum

Audika Halláscentrum

Audika Halláscentrum





Partnereink